Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)Italian - ItalyEspañol(Spanish Formal International)Nederlands - nl-NLSerbianRomână (România)
IWIWTwitterFacebook

Onze prestaties:

Wij bieden vertalingen van uitstekende kwaliteit voor bedrijven en particulieren naar:

 

  • Hongaars
  • Engels
  • Dutis
  • Italiaans
  • Spaans
  • Servo-Kroatisch
  • Nederlands.

 


Visie en missie:

Ons doel is de verschiellende taal- en cultuurgrenzen van onze klanten te overbruggen. Daarvoor bieden wij hoogwaardige, vakkundige vertaalwerk van technische, juridische, commerciële of algemene teksten, zoals brochures, reclame- en beursmateriaal en redactionele teksten en websites. Bovendien verlenen wij hulp bij handelscorrespondentie en telefooncontacten indien nodig. Al dit bieden wij tegen zeer concurrerende tarieven en op korte termijn.

 

Onze flexiebele prestaties uitgaan van de behoeften van onze klanten. Onze vertalers bezitten brede kennis over de handelscultuur van Groot Britannien, de Verenigde Staaten, Duitsland, Oostenrijk, Italien, Spanje, Nederland, Croatie en Servie, en zo wordt de bemiddeling met uw handelsrelaties soepel. Wij kunnen ook als tolk werken indien nodig.

 

Ons bedrijf biedt betrouwbare service on-line, dwz. dat – met uitzondering van de tolkwerk – er is geen persoonlijk contact nodig, al de transacties van de rekening van tarieven, door de levering van de vertaalwerk, tot de facturering worden door e-mails geregeld. Wij doen ons uiterste best zodat U of Uw bedrijf uw planning kunt waarmaken en tevreden wordt. Dat wordt de sneste, gemakkelijkste en goedkoopste manier voor U of Uw bedrijf!

 

 
Enquete
Volgens U wat is het meest belangrijk bij de prestaties?
 
Hirdetés
Kiemelt weblapok:
Hőszigetelés, gipszkartonozás olcsón!
Építés, felújítás, javítás
Autóüveg, szélvédőcsere
Autóüvegezés,szélvédőcsere az ön otthonában! Hhelyszíni kiszállás a legrövidebb időn belül!
Crudus
Energetikai pályázatok